Video: МастерШеф 5. Советы татьяны литвиновой. Смотреть онлайн
Карпаччо – страва з тонко нарізаних шматочків сирого м’яса, приправлених оливковою олією з оцтом і / або лимонним соком. Традиційно подається як холодна страва або закуска.
Спосіб приготування:
1. Нарізаємо підморожене м’ясо дуже тонкими скибочками.
2. Робимо заправку: в мисці змішуємо дрібно нарізану цибулю з олією.
3. Додаємо гірчицю.
4. Вливаємо сік лайма і бальзамічний оцет. Ретельно перемішуємо.
5. М’ясні скибочки викладаємо на тарілку, приправляємо їх свіжомеленим перцем, сіллю і поливаємо заправкою. Посипаємо каперсами і тертим пармезаном.
Секрет: якщо ви хочете підготуватися заздалегідь, покладіть тарілки з карпаччо в холодильник, а заправку і все інше додайте перед подачею.
Обираємо корисну курку. 3 унікальних секрети
Секрет ідеального чізкейка розкрито! Ви зобов’язані його дізнатись!