Video: Узнай секрет здоровья! Как выбрать безопасные и качественные овощи?
Видеогид
|
20.10.2015 |
Салат «Нісуаз» відомий у всьому світі, і як все популярне, має безліч варіацій приготування. Але все ж обов’язково в салаті Нісуаз присутній тунець і анчоуси, яйця і свіжі овочі. Салат «Нісуаз» — незмінний супутник французького міста Ніцци, дуже поживний, але, разом з тим, дієтичний.
Спосіб приготування:
1. Яйця відварити до готовності. Листя салату помити і висушити в дуршляку.
2. Якщо ви використовуєте свіжу стручкову квасолю, зріжте жорсткі кінчики і відваріть квасолю в підсоленій воді 3-4 хвилини, відкиньте на друшляк і промийте холодною водою, щоб квасоля не поміняла колір
3. Перець нарізати соломкою.
4. Помідори нарізати.
5. На тарілку викласти листя салату.
6. Потім стручкову квасолю, перець і помідори.
7. Приготуйте заправку, для цього в ступці розітріть часник із сіллю і перцем.
8. Додайте лимонний сік, оливкову олію, змішайте до однорідності.
9. Викласти шматочки тунця, маслини, яйця та анчоучи
10. Полити все заправкою.
Подавати салат одразу ж.