МастерШеф

Video: Узнай секрет здоровья! Как выбрать безопасные и качественные овощи?

Узнай секрет здоровья! Как выбрать безопасные и качественные овощи?
МастерШеф Видеогид Узнай секрет здоровья! Как выбрать безопасные и качественные овощи?
Видеогид | 20.10.2015 |

Салат «Нісуаз» відомий у всьому світі, і як все популярне, має безліч варіацій приготування. Але все ж обов’язково в салаті Нісуаз присутній тунець і анчоуси, яйця і свіжі овочі. Салат «Нісуаз» — незмінний супутник французького міста Ніцци, дуже поживний, але, разом з тим, дієтичний.

Спосіб приготування:

1. Яйця відварити до готовності. Листя салату помити і висушити в дуршляку.

2. Якщо ви використовуєте свіжу стручкову квасолю, зріжте жорсткі кінчики і відваріть квасолю в підсоленій воді 3-4 хвилини, відкиньте на друшляк і промийте холодною водою, щоб квасоля не поміняла колір

3. Перець нарізати соломкою.

4. Помідори нарізати.

5. На тарілку викласти листя салату.

6. Потім стручкову квасолю, перець і помідори.

7. Приготуйте заправку, для цього в ступці розітріть часник із сіллю і перцем.

8. Додайте лимонний сік, оливкову олію, змішайте до однорідності.

9. Викласти шматочки тунця, маслини, яйця та анчоучи

10. Полити все заправкою.

Подавати салат одразу ж.

banijay logo

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: