МастерШеф

Video: Как не отравиться рыбой? Научись выбирать свежую рыбу с нашими советами

Как не отравиться рыбой? Научись выбирать свежую рыбу с нашими советами
МастерШеф Видеогид Как не отравиться рыбой? Научись выбирать свежую рыбу с нашими советами
Видеогид | 20.10.2015 |

Спосіб приготування:

1. Просійте борошно.

2. Замішуємо тісто. У борошні робимо поглиблення, в нього вливаємо бульйон, масло. Додаємо одне яйце, вимішуємо до однорідності.

3. Вимішуємо обережно, кінчиками пальців. Збираємо в ком і прибираємо в холодильник на 1-2 години, попередньо обгорнувши в харчову плівку.

4. Розморожуємо рибу. Видаляємо кістки і шкіру, якщо необхідно. Нарізаємо її великими кубиками.

5. Складаємо в миску, поливаємо лимонним соком, посипаємо сіллю і перцем. Петрушку і цибулю дрібно (дуже!) рубаємо, додаємо до риби, перемішуємо і відставляємо. Секрет: Якщо є можливість, для збагачення смаку пирога можна використовувати асорті риб. У МЕТРО представлено більше 30-ти сортів замороженої і 40-ка сортів свіжої риби.

6. Картоплю очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками, товщиною приблизно 23 мм.

7. Тісто дістаємо з холодильника і на присипаній борошном поверхні розгортаємо в пласт.

8. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо на неї тісто, обрізаємо, якщо необхідно, зайве.

10. На дно викладаємо в нахлест кружечки картоплі і відправляємо в духовку на 5 хвилин при 160 градусах.

11. Вершки збиваємо з одним яйцем.

12. Форму з тістом дістаємо, викладаємо в неї начинку.

13. Заливаємо соусом і, обережно вбивши в центр залишився яйце і посипавши тертим сиром, відправляємо знову в духовку. Секрет: вбити в кінці яйце служить не тільки елементом декору, але і своєрідним індикатором готовності.

14. Час випічки безпосередньо залежить від вашої форми, від 30 хвилин до години, але в цілому пиріг буде готовий тоді, коли схопитися начинка і жовток.

banijay logo

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: