PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Панкейки на кокосовому молоці: рецепт від Анни Сагайдачної

21.01.2020

Актриса легендарного серіалу «Кріпосна» Анна Сагайдачна продовжує ділитися авторськими рецептами. Цього разу це панкейки на кокосовому молоці. Як приготувати цю страву вдома покроково — читайте в матеріалі.

Панкейки на кокосовому молоці з банановим кремом — новий шедевр кулінарії від талановитої артистки. У себе на сторінці в Instagram Анна поділилася відео, на якому демонструє процес приготування.

Інгредієнти:

  • Кокосове молоко — 200 г
  • Рисове борошно — 100 г
  • Яйце куряче — 1 шт (55/60 г)
  • Сіль — щіпка
  • Цукор (будь-який) — 50 г
  • Рослинна олія — ​​1 ст. л.
  • Бананове пюре — за бажання

Більше на тему: Сочники: рецепт від акторки «Кріпосної» Анни Сагайдачної

Спосіб приготування:

  1. Збити яйце з сіллю, потім додати цукор.
  2. Додати кокосове молоко, перемішати.
  3. Додати пюре банана (за бажанням).
  4. Всипати рисове борошно, добре перемішати і потім влити рослинну олію.
  5. Готувати на сухій сковороді з товстим дном.
  6. Банановий крем: пюре 1 банана змішати з 1—2 ст. л. кокосового молока, підсолодити за бажанням.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: