Панкейки на кокосовому молоці: рецепт від Анни Сагайдачної
Актриса легендарного серіалу «Кріпосна» Анна Сагайдачна продовжує ділитися авторськими рецептами. Цього разу це панкейки на кокосовому молоці. Як приготувати цю страву вдома покроково — читайте в матеріалі.
Панкейки на кокосовому молоці з банановим кремом — новий шедевр кулінарії від талановитої артистки. У себе на сторінці в Instagram Анна поділилася відео, на якому демонструє процес приготування.
Інгредієнти:
- Кокосове молоко — 200 г
- Рисове борошно — 100 г
- Яйце куряче — 1 шт (55/60 г)
- Сіль — щіпка
- Цукор (будь-який) — 50 г
- Рослинна олія — 1 ст. л.
- Бананове пюре — за бажання
Більше на тему: Сочники: рецепт від акторки «Кріпосної» Анни Сагайдачної
Спосіб приготування:
- Збити яйце з сіллю, потім додати цукор.
- Додати кокосове молоко, перемішати.
- Додати пюре банана (за бажанням).
- Всипати рисове борошно, добре перемішати і потім влити рослинну олію.
- Готувати на сухій сковороді з товстим дном.
- Банановий крем: пюре 1 банана змішати з 1—2 ст. л. кокосового молока, підсолодити за бажанням.