PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Сочники: рецепт від акторки «Кріпосної» Анни Сагайдачної

04.11.2019

Одна з головних героїнь легендарного серіалу «Кріпосна» Анна Сагайдачна нещодавно стала мамою. Ні для кого не секрет, що дівчина чудово справляється не лише з ролями в кіно, а й із домашніми клопотами. Материнство і акторську майстерність прекрасно доповнює вміння смачно готувати. Рецепт сочника від Анни Сагайдачної читайте в матеріалі.

анна сагайдачная

Як приготувати сочник?

Інгредієнти для тіста:

Вівсяні пластівці (подрібнені) — 130 г

  • Борошно — 150 г (+30 г на припорошування)
  • Яйце — 1 шт.
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Вершкове масло (розм’якшене) — 70 г
  • Сметана (15—20%) — 70 г
  • Цукор тростинний — 3 ст. л.

Більше на тему: Рецепт пана-коти від Анни Сагайдачної

Інгредієнти для начинки:

  • Сир 9% — 300 г 
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Ваніль
  • Яйце — 1 шт.
  • Кукурудзяний крохмаль — 1 ст. л.
  • Родзинки — за смаком
  • Цедра лимона — за бажанням

Спосіб приготування:

  1. З’єднати всі інгредієнти для тіста; замісити тісто і помістити в холодильник на 30 хв.
  2. З’єднати всі інгредієнти для начинки. ⠀
  3. Розділити тісто на 8—9 частин, розкачати кожну частину тіста в невеликий кружечок (припорошіть стіл борошном).
  4. На одну половинку круга покласти начинку і накрити другою половинкою.
  5. У розігріту до 180 градусів духовку помістити на 25—30 хв.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: