Сочники: рецепт від акторки «Кріпосної» Анни Сагайдачної
Одна з головних героїнь легендарного серіалу «Кріпосна» Анна Сагайдачна нещодавно стала мамою. Ні для кого не секрет, що дівчина чудово справляється не лише з ролями в кіно, а й із домашніми клопотами. Материнство і акторську майстерність прекрасно доповнює вміння смачно готувати. Рецепт сочника від Анни Сагайдачної читайте в матеріалі.
Як приготувати сочник?
Інгредієнти для тіста:
Вівсяні пластівці (подрібнені) — 130 г
- Борошно — 150 г (+30 г на припорошування)
- Яйце — 1 шт.
- Розпушувач — 1 ч. л.
- Вершкове масло (розм’якшене) — 70 г
- Сметана (15—20%) — 70 г
- Цукор тростинний — 3 ст. л.
Більше на тему: Рецепт пана-коти від Анни Сагайдачної
Інгредієнти для начинки:
- Сир 9% — 300 г
- Цукор — 2 ст. л.
- Ваніль
- Яйце — 1 шт.
- Кукурудзяний крохмаль — 1 ст. л.
- Родзинки — за смаком
- Цедра лимона — за бажанням
Спосіб приготування:
- З’єднати всі інгредієнти для тіста; замісити тісто і помістити в холодильник на 30 хв.
- З’єднати всі інгредієнти для начинки. ⠀
- Розділити тісто на 8—9 частин, розкачати кожну частину тіста в невеликий кружечок (припорошіть стіл борошном).
- На одну половинку круга покласти начинку і накрити другою половинкою.
- У розігріту до 180 градусів духовку помістити на 25—30 хв.