МастерШеф Діти

Video: Кастинг шоу «МастерШеф Діти». Частина 4 з 5. Сезон 1. Випуск 1 від 3.02.2016

Родители Екатерины Ильяшик из Мены (Черниговская область) проводят много времени на работе, так что приготовление завтрака, обеда и ужина – это ее ежедневные домашние обязанности. В будущем она мечтает открыть свой ресторан, а пока с подругой часто устраивает домашнюю версию «МастерШефа» – девочки сами готовят, сами снимают процесс на камеру и сами же потом оценивают, что у них получилось… 10-летний киевлянин Александр Дияманштейн увлекается тремя вещами: учебой (он отличник), онлайн-играми и кулинарией. В последнее время у него появилась мечта – стать шеф-поваром и достичь такого же уровня кулинарного мастерства, как у его кумира – судьи проекта «МастерШеф Дети» Эктора Хименес-Браво… Смотрите наше видео и узнайте, кто из этих детей прошел в 20-ку сильнейших поваров Украины в возрасте от 8 до 12!
Дивіться також
МастерШеф Діти Сезон 1 Выпуск 1 Кастинг шоу «МастерШеф Діти». Частина 4 з 5. Сезон 1. Випуск 1 від 3.02.2016
Выпуск 1 | 03.02.2016 | Сезон 1

Батьки Катерини Ільяшік з Мени (Чернігівська область) проводять багато часу на роботі, так що приготування сніданку, обіду і вечері – це її щоденні домашні обов’язки. У майбутньому вона мріє відкрити свій ресторан, а поки з подругою часто влаштовує домашню версію «МастерШеф» – дівчатка самі готують, самі знімають процес на камеру і самі ж потім оцінюють, що у них вийшло… 10-річний киянин Олександр Діяманштейн захоплюється трьома речами: навчанням (він відмінник), онлайн-іграми і кулінарією. Останнім часом у нього з’явилася мрія – стати шеф-кухарем і досягти такого ж рівня кулінарної майстерності, як у його кумира – судді проекту «МастерШеф Діти» Ектора Хіменес-Браво … Дивіться наше відео і дізнайтеся, хто з цих дітей пройшов у 20-ку найсильніших кухарів України віком від 8 до 12!

Частина 1 з 5

Частина 2 з 5

Частина 3 з 5

Частина 4 з 5

Частина 5 з 5

 

 

 

Дивіться онлайн 1 випуск МастерШеф Діти на сайті www.stb.ua/juniorchef

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: