Анетті опанувала кулінарне мистецтво
Яскрава і епатажна учасниця шостого сезону проекту «Холостяк» Анетті Жернова продовжує дивувати своїх шанувальників новими творіннями, і цього разу – кулінарними! Дівчина відклала свій шпатель для глини і взяла шпатель для бісквіту…
Читайте також: Анетті: Для мене проект – стан свободи
На проекті «Холсотяк» Анетті запам’яталася не лише своєю щирістю та емоційністю, а ще й хорошим апетитом. Холостячка – справжня ласунка, тож вибір десертних страв виявився не випадковим.
Підкорювати кулінарну справу новоспечений кухар вирушив до київського ресторану «Меланж». Саме там Холостячка взялася за приготування трьох страв: крем-брюле з лавандою, американського десерту «Роккі роуд» і відомого торта «Опера» із дзеркальною глазур’ю. Допомагав їй у цьому кондитер ресторану – Богдан Семчишин.
Разом з Анетті кулінарію опановувала переможниця вікторини від Smachno.ua Анна Кравченко. Дивіться, як це було!
Джерело: http://www.smachno.ua/