X

Рецепт кабачкової ікри від Сергія Калініна

Кабачкова ікра здається вам занадто звичайною? Приготуйте це блюдо за рецептом Сергія Калініна. Таку кабачкову ікру можна подавати замість гарніру як до риби, так і до м’яса. І вона настільки чудова, що може стати частиною меню будь-якого ресторану! Рецепт кабачкової ікри від Сергія Калініна знайдете в матеріалі.

Більше на тему: Страви з кабачків: 10 простих рецептів

Складові:

  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Зелень – пучок
  • Лавровий лист
  • Сіль, перець – за смаком

Більше на тему: Лазанья з кабачків

Приготування:

  1. Ріжемо кабачки кубиками, потім нарізаємо морквину і цибулю.
  2. Очищаємо помідори від шкірки, розрізаємо їх навпіл і натираємо на крупній тертці.
  3. Ріжемо дрібно часник.
  4. Обсмажуємо на сковороді моркву, потім додаємо до неї цибулю, часник і смажимо ще хвилину. Викладаємо натерті помідори, перемішуємо і тушкуємо протягом 10 хвилин.
  5. Додаємо сіль і перець, лавровий лист і зверху рівним шаром розподіляємо кабачки. Закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на 10-15 хвилин.
  6. Додаємо зелень, перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилин – до повної готовності кабачків.

Ваша кабачкова ікра готова! Смачного!

Більше на тему: Кабачки в духовці: 10 рецептів запечених кабачків

Категорії: Без рубрики