PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Рецепт кабачкової ікри від Сергія Калініна

15.09.2021

Кабачкова ікра здається вам занадто звичайною? Приготуйте це блюдо за рецептом Сергія Калініна. Таку кабачкову ікру можна подавати замість гарніру як до риби, так і до м’яса. І вона настільки чудова, що може стати частиною меню будь-якого ресторану! Рецепт кабачкової ікри від Сергія Калініна знайдете в матеріалі.

кабачковая икра

Більше на тему: Страви з кабачків: 10 простих рецептів

Складові:

  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Зелень – пучок
  • Лавровий лист
  • Сіль, перець – за смаком

Більше на тему: Лазанья з кабачків

Приготування:

  1. Ріжемо кабачки кубиками, потім нарізаємо морквину і цибулю.
  2. Очищаємо помідори від шкірки, розрізаємо їх навпіл і натираємо на крупній тертці.
  3. Ріжемо дрібно часник.
  4. Обсмажуємо на сковороді моркву, потім додаємо до неї цибулю, часник і смажимо ще хвилину. Викладаємо натерті помідори, перемішуємо і тушкуємо протягом 10 хвилин.
  5. Додаємо сіль і перець, лавровий лист і зверху рівним шаром розподіляємо кабачки. Закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на 10-15 хвилин.
  6. Додаємо зелень, перемішуємо і тушкуємо ще 15 хвилин – до повної готовності кабачків.

Ваша кабачкова ікра готова! Смачного!

Більше на тему: Кабачки в духовці: 10 рецептів запечених кабачків

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: