Равіолі зі шпинатом: рецепт Олі Полякової
29.07.2021
Оля Полякова окрім кар’єри співачки встигає займатися вихованням двох дітей і веденням господарства. Також вона регулярно тішить своїх рідних смачними стравами! Одна з них – традиційні італійські равіолі зі шпинатом!

Інгредієнти:
- Борошно – 400 г
- Яйця – 3 шт.
- Шпинат – 300 г
- Шавлія – 150 г
- Оливкова олія – 3 ст. л.
- Рікота – 200 г
- Часник – 2-3 зубчики
- Зелена цибуля – за смаком
Читайте також: Домашнє морозиво: рецепт з апельсиновим сиропом
Приготування:
- Подрібнюємо у блендері шпинат із невеликою кількістю води.
- У борошно додаємо сіль, яйця, подрібнений шпинат, оливкову олію.
- Вимішуємо круте тісто. Залишаємо його в холодильнику на 20 хвилин.
- Розминаємо виделкою рікоту.
- Дрібно ріжемо цибулю, шавлію, часник.
- Збиваємо вершки до стійких піків.
- Змішуємо зелень з рікотою, вмішуємо вершки.
- Розкачуємо тонко тісто, ріжемо його на смужки 6-7 см завширшки. Змащуємо тісто збитим жовтком.
- Викладаємо на тісто начинку, зверху накриваємо ще однією смужкою тіста і формуємо равіолі.
- Варимо равіолі в підсоленій воді з додаванням оливкової олії. Знімаємо через хвилину після закипання.
- Подаємо з соусом, який готуємо на сковороді з оливкової олії і вершкового масла, подрібненого часнику і шавлії.
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре