PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Консервований болгарський перець: рецепт на зиму

30.06.2021

Як законсервувати болгарський перець на зиму, щоб він зберіг усі свої смакові якості, а також вітаміни та інші корисні речовини? Зробіть це за рецептом експерта «Все буде добре» Євгена Поливоди, і ви насолоджуватиметеся смаком солодкого, м’ясистого болгарського перцю аж до самої весни!

Більше на тему: Капуста квашена швидкого приготування: додаємо гарбуз і апельсин

консервований перець

ВАЖЛИВО: для цього рецепту потрібен свіжий солодкий перець з товстими м’ясистими стінками яскраво-червоного кольору, щоб він не розпався.

Інгредієнти:

  • перець солодкий – 6 шт.
  • часник – 5 зуб.
  • кріп – 1 пуч.
  • гострий перець – 1 шт.
  • соняшникова олія – ​​2 ст. л.
  • оцет – 2 ст. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • цукор – 1 ст. л.

Більше на тему: Мариновані огірки та помідори за 30 хвилин. Експрес-рецепт

Приготування:

  1. Помити перець, змастити його олією та відправити в розігріту до 170 °С духовку на 20 хв.
  2. Потім опустити перець в холодну воду з сіллю на кілька хвилин. Очистити від шкірки й насіння.
  3. Приготувати начинку: змішати в блендері гострий перець, сіль, цукор, часник, кріп, соняшникову олію, оцет.
  4. Накласти трохи начинки в кожну перчину, потім скласти їх у стерилізовані банки.
  5. Простерилізувати перець 15-20 хв, закатати кришками.

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: