Що приготувати на День Святого Валентина? Найкращим вибором буде солодкий десерт. Кулінар Єлизавета Глинська пропонує зробити капкейки, які точно сподобаються вашій половинці. Читайте простий рецепт до Дня Святого Валентина у нас в матеріалі.
Більше на тему: Що приготувати на День святого Валентина: рецепти страв
Інгредієнти:
- Кефір – 1 ст.
- Цукор – 0,5 ст.
- Вершки – 100 мл
- Вершкове масло – 100 г
- Білий шоколад– 150 г
- Борошно – 1,5 ст.
- Розпушувач – 2 ч. Л.
- Яйце – 1 шт.
- Каркаде – 2 ст. л.
Приготування:
- Яйця з’єднати з цукром, змішати з розтопленим вершковим маслом.
- У борошно додати розпушувач і сіль. З’єднати борошно з масляною сумішшю. Перемішати.
- Відокремити 1/3 частину суміші, додати відвар каркаде.
- Рожеве тісто вилити у форму і випікати 10 хвилин при температурі 180 градусів.
- Наповнити форми для кексів. Вставити сформовані сердечка.
- Випікати 25 хвилин при температурі 205 градусів.
- Для прикраси в підігріті вершки додати подрібнений білий шоколад. Крем охолодити. Готові маффіни прикрасити ягодами і кремом.
Більше на тему: Привітання з Днем Святого Валентина 14 лютого