Приготуйте смачні зрази з капустою за рецептом Наталії Левензон. Ця страва легко готується та вимагає мінімум інгредієнтів. Побалуйте сім’ю м’ясною смакотою без втрат для сімейного бюджету! Читайте, як приготувати зрази з капустою, квасолею та м’ясом, в нашому матеріалі.
Більше на тему: Рецепти приготування млинців – топ-10
Складові:
- Квасоля (замочена у воді) – 300 г
- Капуста – 1/3 кач.
- Мікс свинячого і курячого фаршу – 100 г
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Панірувальні сухарі – 200 г
- Рослинна олія – 3 ч. л.
- Сіль, перець – до смаку
Більше на тему: Як зробити сирники – 5 рецептів в домашніх умовах
Приготування:
- Квасолю відварити.
- Капусту, моркву і цибулю подрібнити, протушкувати. Потім – подрібнити в блендері.
- Квасолю ще теплою розім’яти до однорідності. Посолити і поперчити.
- Сформувати зрази: на змащену олією долоню взяти трохи квасолевої маси, на середину викласти подрібнену протушену капусту, розподілити в центрі трохи фаршу.
- Сформовані зрази обваляти в сухарях і викласти на змащене олією деко.
- Випікати в духовці 25-30 хв. при температурі 180 °С.