X

Зрази з капустою, квасолею та м’ясом: рецепт від Наталії Левензон

Приготуйте смачні зрази з капустою за рецептом Наталії Левензон. Ця страва легко готується та вимагає мінімум інгредієнтів. Побалуйте сім’ю м’ясною смакотою без втрат для сімейного бюджету! Читайте, як приготувати зрази з капустою, квасолею та м’ясом, в нашому матеріалі.

Більше на тему: Рецепти приготування млинців – топ-10

Складові:

  • Квасоля (замочена у воді) – 300 г
  • Капуста – 1/3 кач.
  • Мікс свинячого і курячого фаршу – 100 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Панірувальні сухарі – 200 г
  • Рослинна олія – ​​3 ч. л.
  • Сіль, перець – до смаку

Більше на тему: Як зробити сирники – 5 рецептів в домашніх умовах

Приготування:

  1. Квасолю відварити.
  2. Капусту, моркву і цибулю подрібнити, протушкувати. Потім – подрібнити в блендері.
  3. Квасолю ще теплою розім’яти до однорідності. Посолити і поперчити.
  4. Сформувати зрази: на змащену олією долоню взяти трохи квасолевої маси, на середину викласти подрібнену протушену капусту, розподілити в центрі трохи фаршу.
  5. Сформовані зрази обваляти в сухарях і викласти на змащене олією деко.
  6. Випікати в духовці 25-30 хв. при температурі 180 °С.

Категорії: Без рубрики