PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Маска для обвітреної шкіри обличчя від чемпіонки з фігурного катання

14.12.2020

Що робити, якщо обвітрилося обличчя? Адже в сезон холодів шкіра завжди більш чутлива й легко піддається пересиханню. Лущення не тільки робить шкіру обличчя негарною, а й завдає дискомфорту, болючих відчуттів. Проблему швидко вирішить маска для обвітреної шкіри обличчя з білокачанної капусти. Рецептом поділилася чемпіонка з фігурного катання Надія Фроленкова.

Більше на тему: Маска для сухої шкіри обличчя в домашніх умовахiStock-869378592

Складові:

  • Білокачанна капуста – ¼ шт.
  • Петрушка – 2-3 гіл.
  • Жовток – 1 шт.
  • Оливкова олія – 1 ч. л.
  • Запарене вівсяне борошно – 1 ч. л.

Більше на тему: Рецепти масок для обличчя в домашніх умовах: топ-10

Приготування:

  1. Відварити чверть капусти, потім змішати з петрушкою.
  2. Подрібнити капусту й петрушку в блендері до однорідної маси.
  3. У готову суміш додати жовток, оливкову олію та запарене вівсяне борошно.
  4. Ретельно перемішати всі складові.

Поради щодо застосування:

  1. Нанести на очищену шкіру обличчя, залишити на 1520 хвилин.
  2. Потім видалити маску серветками, ополоснути обличчя теплою водою.
  3. Повторювати процедуру протягом 3 днів, вранці та ввечері.
  4. Зберігати засіб на нижній полиці холодильника до 3-х днів.

Більше на тему: Гідрофільна олія для вмивання своїми руками: покрокова інструкція

Video: Маска для обвітреної шкіри обличчя від чемпіонки з фігурного катання

Обвітрилося обличчя? Що робити, розповіла чемпіонка з фігурного катання. Маска для обвітреної шкіри обличчя врятує вас

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: