X

Консервована диня: простий рецепт на зиму

Якщо ви не знали, диню можна законсервувати на зиму. Ми підготували для вас простий і неймовірно смачний рецепт, який дозволить вам і взимку ласувати літнім смаком. Читайте рецепт консервованої дині від експертів «Все буде добре» в матеріалі.

Більше на тему: Пекінська капуста «Кімчі»: рецепт Сергія Калініна

Інгредієнти:

  • Диня – 1 шт.
  • Цукор – 4-5 ст. л.
  • Корінь імбиру – 50 г
  • Лимонна кислота – щіпка.
  • Вода

Більше на тему: Кабачкова ікра з яблуками від Ігоря Місевича

Приготування:

  1. Обмити диню, очистити від шкірки та нарізати кубиком.
  2. Імбир обмити, очистити від шкірки. Нарізати тонкими скибочками.
  3. У чисті банки відправити диню й імбир. Потім засипати цукром і лимонною кислотою.
  4. Залити окропом банки та накрити кришками.
  5. Відправити банки в каструлю з теплою водою.
  6. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння.
  7. Зробити помірніший вогонь і накрити кришкою каструлю.
  8. Стерилізувати банку 5-7 хвилин.
  9. Дістати банки та законсервувати.

Смачного!

 

Категорії: Без рубрики