PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко

16.09.2020

Ціни на консервовані ананаси не дозволяють сповна насолодитися улюбленими ласощами? Женя Клопотенко знає, як змінити ситуацію! Законсервуйте овоч за його рецептом, і гарбуз стане на смак як ананас. Дізнайтеся рецепт консервованого гарбуза в нашому матеріалі!

Більше на тему: Джем із гарбуза: рецепт покроковий

iStock-488507886

Складові:

  • Гарбуз – 1,5 кг
  • Вода – 1,5 л
  • Ананасовий нектар – 0,5 л
  • Цукор – 6 ст. л.
  • Оцет (9%) – 6 ст. л.
  • Цедра апельсина – 1 ст. л.

Більше на тему: Гарбузові млинці за рецептом мами Анни Гуарани

Приготування:

  1. Для сиропу: в каструлю налити воду, додати цукор, цедру апельсина. Довести до кипіння.
  2. Гарбуз очистити, нарізати шматочками 1,5-2 см.
  3. Додати до маринаду ананасовий сік.
  4. Після закипання сиропу додати весь гарбуз і варити приблизно 15 хв.
  5. До готового гарбуза додати оцет, дати закипіти й вимкнути.
  6. Розкласти гарбуз в стерилізовані банки та закатати. Дати охолонути.

Більше на тему: Гарбузовий чізкейк: рецепт від Лізи Глинської

Video: Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко

Замінити консервовані ананаси може... гарбуз! Консервований гарбуз на смак, як ананас, готується дуже просто й не вимагає багато зусиль. Читайте рецепт консервованого гарбуза в нашому матеріалі

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: