X

Сирний мус із черешнею від кухаря Марини Шевченко

Улюбленим для багатьох десертом є сирковий мус, головний інгредієнт якого влітку, звичайно ж, черешня. Марина Шевченко переконана, що навіть домогосподарка-початківець зможе приготувати цей десерт з легкістю! Читайте рецепт в матеріалі.

Інгредієнти:

  • Черешня — 150 г
  • Сир — 200 г
  • Желатин — 12 г
  • Холодна вода — 8 ст. л.
  • Ванільний цукор — 1 пакетик
  • Цукрова пудра — 25 г
  • Шоколад — 50 г

Більше на тему: Черешневий сорбет від Артема Кінаша

Приготування:

  1. Желатин замочити у 8 столових ложках холодної води і залишити на 15 хвилин.
  2. З черешень вийняти кісточки.
  3. Сир збити міксером до однорідної пухкої маси. Додати до сиру цукрову пудру і ванільний цукор і збити ще раз.
  4. Желатин розчинити в каструлі на вогні і додати в сирну масу. Туди ж додати черешню.
  5. Розкласти по формочках і прибрати в холодильник на кілька годин.
  6. Готовий мус вийняти з форми, прикрасити шоколадом і цілими ягодами.

Категорії: Без рубрики