PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Свинячі щоки з яблуками і капустою від Сергія Калініна

13.07.2020

Свинячі щоки – справжній делікатес. У ресторанах страва з цим інгредієнтом може коштувати до 200 доларів. Кулінарний експерт Сергій Калінін розповів, як дешево і смачно приготувати свинячі щоки. Покроковий рецепт свинячих щік з яблуками і капустою читайте в матеріалі.

Свиные щеки с яблоками и капустой от Сергея Калинина

  • свинячі щоки – 0,5 кг
  • соняшникова олія – ​​4 ст. л.
  • сухий чай – 2 ст. л.
  • яблука – 4 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • майоран – 1 гілочка
  • орегано – 1 гілочка
  • капуста білоголова – 300 г
  • болгарський перець – 200 г
  • сіль – за смаком

Більше на тему: Кабачкова ікра на зиму: рецепт приготування

Приготування:

  1. М’ясо очистити від жиру і проварити протягом 15 хв. Чай залити окропом, зварене м’ясо маринувати в заварці протягом 1 години.
  2. Відтак нарізати м’ясо кружечками в 3–4 см і обсмажити на сковороді з соняшниковою олією по 2 хв. з кожного боку.
  3. Капусту нашаткувати. Яблука і перець нарізати скибками. У горщик скласти м’ясо, яблука, капусту, перець, додати орегано, майоран, трохи води.
  4. Відправити в духовку за температури 170 градусів на 20 хв.

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram  СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: