X

Сирний десерт: рецепт торта з сиром і фруктами «Касата»

Хочете навчитися готувати сирний торт? Смак цієї страви ваші близькі не забудуть ніколи! Приготуйте легкий, корисний та смачний десерт — торт із сиром та фруктами «Касата» за старовинним рецептом бабусі Вінченцо Барба. Рецепт сирного торта читайте в матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирний мус із черешнею від кухаря Марини Шевченко

Складові:

  • Яйця – 4 шт.
  • Борошно – 200 г
  • Цукрова пудра – 350 г
  • Сіль – 1 г
  • Сир (9%) – 450 г
  • Абрикос – 150 г
  • Лохина – 150 г
  • Червона смородина – 150 г
  • Чорний шоколад100 г
  • Вершки (32%) – 2 ст. л.
  • Апельсиновий сік – 70 г
  • Цедра лимону – 2 ч. л.
  • Цедра апельсину – 2 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полуничний торт: рецепт торта «Фразьє»

Приготування:

  1. Яйця змішати з цукровою пудрою (200 г), додати апельсинову та лимонну цедру. Добре збити, потім додати борошно.
  2. Вимісити тісто до однорідності. Випікати бісквітний корж при температурі 180 С протягом 20 хвилин. Охолодити.
  3. Шоколад подрібнити, абрикоси нарізати кубиками. Змішати перетертий сир з цукровою пудрою (150 г), вершками, фруктами і шоколадом, залишивши трохи фруктів для прикраси.
  4. Готовий бісквіт нарізати смужками товщиною 1 см. Викласти смужки бісквіта в форму, просочити апельсиновим соком.
  5. Зверху викласти половину начинки, закрити нарізаним бісквітом, просочити апельсиновим соком і викласти залишки начинки. Прикрасити свіжими фруктами. Охолоджувати десерт в холодильнику протягом 3 годин.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Категорії: Без рубрики