Ви щороку намагаєтеся приготувати соковиту буженину до великоднього столу, але вона все одно виходить сухою? Тоді у нас для вас є перевірений рецепт від Ігора Місевича! Його унікальні секрети зроблять вашу буженину просто незабутньою!
Складові:
- Свинячий ошийок – 1 кг
- Суміш перців – 1 шт.
- Прованські трави – 100 г
- Червоне вино – 200 мл
- Сметана – 1 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Зернова гірчиця – 1 пач.
- Сіль
- Міцний пакет
Більше на тему: Рецепт буженини від Мікаеля Арояна: як приготувати буженину соковитою
Приготування:
- М’ясо помістити в пакет, додати вино і спеції, міцно зав’язати.
- Помістити в окріп і нагрівати, поки вода знову не закипить.
- Зняти з вогню, обернути в ковдру і дати охолонути.
- Приготувати соус з гірчиці, сметани, часнику та солі.
- М’ясо натерти соусом, обернути фольгою.
- Запікати в духовці за температури 200° С протягом 15-20 хвилин.
- Розгорнути фольгу і запікати ще 10 хвилин за температури 220° C.
Більше на тему: Маринади для різних видів м’яса від Мікаеля Арояна
Смачного!