X

Печиво у формі песика: смачна прикраса на ялинку у вигляді символу 2018 року

Як зробити прикрасу у вигляді песиків на ялинку, знають Тимур Мазур і Олег Ковальчук! Разом зі своїми дітьми експерти приготують печиво «Песики». Ці прості ласощі стануть оригінальною прикрасою вашої святкової ялинки, а приготувати їх нескладно навіть дітям! Як приготувати печиво у формі песиків, дивіться в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт запашного імбирного печива

Складові:

  • Борошно – 2 склянки
  • Вершкове масло – 100 г
  • Цукор – 1 склянка
  • Ванільний цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – 1\4 ч. л.
  • Розпушувач – 1\2 ч. л.
  • Яйця ( жовтки)  – 2 шт.
  • Молоко – 2 ст. л.
  • Какао – 4 ст. л.
  • Шоколад для декору

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пряники «миколайчики» від Миколи Тищенка

Приготування:

  1. Змішати всі сухі інгредієнти для тіста.
  2. Розтерти масло з цукром, додати сухі складові, борошно, перемішати.
  3. Додати яєчні жовтки та молоко. Замісити еластичне тісто.
  4. Розділити тісто на дві рівні частини. В одну з них додати какао. Ще раз замісити тісто.
  5. Бажано покласти готове тісто на годину-півтори у холодильник, але якщо немає часу, можна одразу робити печиво.
  6. Обидві частини тіста розкатати на прямій поверхні.
  7. Формочкою у вигляді серця вирізати з темного й світлого тіста сердечка.
  8. Темні сердечка розрізати навпіл.
  9. Скласти сердечка у вигляді песиків, прикрасити маленькими шоколадними пластівцями.
  10. Випікати печиво в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин.
  11. Нанизати печиво «Песики» на палички.
  12. Намалювати мордочки на печиві розтопленим шоколадом.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Категорії: Без рубрики