Ревізія холодильника Павла Костіцина: готуємо смачну вечерю з простих продуктів
Євген Клопотенко вирішив провести ревізію холодильника Павла Костіцина! Відомий телеведучий стверджує, що зі знайдених у нього продуктів кулінарові нічого приготувати не вдасться. Але для Жені це прозвучало як виклик! Що ховається в холодильнику Павла Костіцина, та чи вдасться Євгену Клопотенку приготувати вечерю з мінімального набору продуктів, дізнайтеся просто зараз!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко святкує День Народження: Я щасливий на 888%!

Під час ревізії холодильника ведучого наймістичнішого шоу країни були знайдені такі продукти:
- Огірки
- Буряк
- Яблука
- Банан
- Рослинно-вершкова суміш
- Петрушка
- М’ята
- Гарбузове насіння
- Половинка лимона
- Оливкова олія
- Гречка
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Євген Клопотенко змінює харчування в київській школі: презентація нового меню
Ви будете здивовані, але з цих знахідок Євгену вдалося приготувати повноцінну вечерю! Навіть більше, один зі знайдених продуктів – банан – і зовсім не знадобився! Дізнайтеся, як з простих продуктів приготувати смачну вечерю, в нашому матеріалі. Всі рецепти вже перед вами!
Готуємо салат під м‘ятно-огірковим соусом:
Складові:
- Гречка – 100 г
- Яблука – 3 шт.
- Буряки – 2 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Петрушка – 1 пучок
- Рослинно-вершкова суміш – 10 г
- Оливкова олія – 2-3 ст. л.
- Лимон – ½ шт.
- Гарбузове насіння
- Цукор та сіль до смаку
- М’ята – 1 пучок
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний десерт зі цвітної капусти від Євгена Клопотенко
Приготування:
- Обсмажуємо кілька хвилин гречку на вершковому маслі.
- Нарізаємо яблука на 4 частини, вирізаємо серцевину та кладемо в соковижималку. Те ж саме робимо з буряком.
- Заливаємо гречку яблучно-буряковим соком на годину.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів. Миємо огірок, кладемо на деко та готуємо 40 хв. Відварюємо один буряк.
- Нарізаємо яблуко та обсмажуємо на рослинно-вершковій суміші.
- Нарізаємо відварений буряк та обсмажуємо його на рослинно-вершковій суміші.
- Готовий огірок збиваємо у блендері з оливковою олією, соком половинки лимона, пучком м’яти, цукром та сіллю.
- Прикрашаємо страву гарбузовим насінням та петрушкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко
Ось так легко з простих продуктів можна приготувати смачну та корисну вечерю! Дивіться улюблене шоу на Телеканалі СТБ, і у вас все буде добре!
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре