Баклажани з апельсинами на гарнір: рецепт приготування
21.11.2017
Хочете дізнатися рецепт смачного гарніру? Тоді скоріше читайте наш матеріал! Сім’я актора Андрія Пономаренко поділилася рецептом баклажанів з апельсинами. Ця проста страва стане чудовим доповненням до м’ясних смаколиків, але також подається окремо. Дізнайтеся, як приготувати баклажани з апельсинами просто зараз!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на вечерю: топ 5 страв

Складові:
- Баклажан великий
- Помаранч
- Олія для смаження
- 1/3 или 1/2 зубчика часнику
- 1/2 ч. л. куркуми
- 1 ст. л. густого зацукрованого меду
- 1 ст. л. чорного бальзамічного оцту
- Сіль
- Цукрова пудра
- Імбир
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати рис: 5 оригінальних рецептів
Приготування:
- Баклажани розрізати поздовж та нарізати на товсті скибочки. Посипати сіллю з обох боків.
- Попередньо розігріти гриль. Кожен шматочок змастити олією та з обох боків обсмажити.
- Поки баклажани смажаться, налити в широку сковороду олію та злегка обсмажити в ній часник. Додати імбир, куркуму, мед і бальзамічний оцет.
- Далі потрібно влити води. Коли суміш стане рідкою, додати баклажани. Тушити в отриманому соусі доти, доки овочі не вберуть весь соус. Солити за смаком.
- Нарізати апельсин невеликими шматочками, присипати злегка цукровою пудрою. Запікати на сковороді, поки вони злегка не почорніють.
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре