Рецепт білих ковбасок до великоднього столу, відомих як польські або мюнхенські, до студії «Все буде добре» принесла кулінарний блогер Вікторія Попін. Польські ковбаски її навчила готувати свекруха-полька, а Віка навчить всіх нас!
Складові:
- теляча лопатка – 450 г:
- свиняче спинне сало – 350 г
- сіль – 20 г;
- колотий лід – 225 г;
- білий мелений перець –1 ч. л .;
- мелена гірчиця – 1 ч. л .;
- мускатний горіх – щіпка;
- сухе молоко – 25 г;
- очищені свинячі кишки – 2 м
- цибуля – 6 шт.
- рослинна олія – 3 ст. л.
приготування:
- Всі інструменти і м’ясо охолодити в холодильнику.
- М’ясо і сало подрібнити в м’ясорубці на великій насадці. Ще раз поставте в морозилку на 20 хвилин.
- Змішати сіль, лід і фарш. Подрібнити повторно в м’ясорубці на більш дрібній насадці.
- Додати мелений перець, мускатний горіх, гірчицю і сухе молоко .Перемешать.
- Отриманим фаршем наповнити підготовлені свинячі кишки.
- Варити за температури 75-80° С 15-20 хвилин.
- Перекласти готову ковбаску в миску з льодом, щоб зупинити процес теплової обробки.
- Очистити 6 цибулин і нарізати тонкими однаковими півкільцями. Тушкувати цибулю на сковороді протягом 50 хвилин у 3 ст. ложках рослинної олії.
- На кожній ковбаски зробити по 5 надрізів, разом з томлёним цибулею запікати в духовці, розігрітій до 180 ° С до рум’яної скоринки близько 20 хвилин.
- За 5 хвилин до кінця готування скористатися функцією гриля.