X

Вечеря Яни Пасинкової: куряча грудка на овочевій подушці

На численні прохання глядачів Надя поїхала в гості до однієї зі своїх зіркових подруг, щоб дізнатися рецепт її стрункості. Отже, чим вечеряти, щоб не погладшати, розповість екстрасенс Яна Пасинкова.

Переможниця 15 сезону «Битви екстрасенсів» Яна Пасинкова

Складові:

  • курячі грудки – 3 шт.;
  • суміш заморожених овочів зі стручкової квасолею – 500 г;
  • курячий бульйон – 4 ст. л.;
  • соєвий соус – 150 мл
  • яблучний сік – 150 мл
  • суха гірчиця в зернах – 10 г
  • кориця – 10 г;
  • розмарин, чебрець, сіль, перець – до смаку

Приготування:

  1. Замаринувати курячі грудки (половинки). Для цього грудки промити, зробити невеликі поперечні надрізи.
  2. Додати мелену гірчицю в зернах, сушений розмарин, чебрець, 1 ч. л. кориці. Перетерти в ступці.
  3. Натерти цією сумішшю курячу грудку, покласти стручкову квасолю і моркву в надрізи, залити соєвим соусом і яблучним соком і залишити маринуватися на 10-15 хвилин.
  4. У пакет (рукав) для запікання викласти начинені курячі грудки, суміш заморожених овочів, гілочки чебрецю і розмарину і залити всередину трохи курячого бульйону. Пакет герметично зав’язати.
  5. Поставити запікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
  6. Овочі викласти на тарілку, зверху викласти курячу грудку. Додати гілочки свіжого чебрецю для прикраси і краплі соєвого соусу.

Категорії: Без рубрики