Вечеря Яни Пасинкової: куряча грудка на овочевій подушці
28.03.2017
На численні прохання глядачів Надя поїхала в гості до однієї зі своїх зіркових подруг, щоб дізнатися рецепт її стрункості. Отже, чим вечеряти, щоб не погладшати, розповість екстрасенс Яна Пасинкова.

Переможниця 15 сезону «Битви екстрасенсів» Яна Пасинкова
Складові:
- курячі грудки – 3 шт.;
- суміш заморожених овочів зі стручкової квасолею – 500 г;
- курячий бульйон – 4 ст. л.;
- соєвий соус – 150 мл
- яблучний сік – 150 мл
- суха гірчиця в зернах – 10 г
- кориця – 10 г;
- розмарин, чебрець, сіль, перець – до смаку
Приготування:
- Замаринувати курячі грудки (половинки). Для цього грудки промити, зробити невеликі поперечні надрізи.
- Додати мелену гірчицю в зернах, сушений розмарин, чебрець, 1 ч. л. кориці. Перетерти в ступці.
- Натерти цією сумішшю курячу грудку, покласти стручкову квасолю і моркву в надрізи, залити соєвим соусом і яблучним соком і залишити маринуватися на 10-15 хвилин.
- У пакет (рукав) для запікання викласти начинені курячі грудки, суміш заморожених овочів, гілочки чебрецю і розмарину і залити всередину трохи курячого бульйону. Пакет герметично зав’язати.
- Поставити запікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
- Овочі викласти на тарілку, зверху викласти курячу грудку. Додати гілочки свіжого чебрецю для прикраси і краплі соєвого соусу.