Купуєте соус в магазині, щоб заощадити час і урізноманітнити смак улюбленого шашлику? Кулінар Ігор Місевич знає рецепт приголомшливого соусу, який додасть вашому м’ясу неповторно ніжний смак і незабутній аромат.
Інгредієнти:
- Цибуля – 2 шт.
- 2 очищенних граната
- Червоне сухе вино – 250 г
- Оливкова олія – 50 мл
- Цукор – 3 ст. л.
- Лимонний сік – 3 ст. л.
- Часник – 1 шт.
- Крохмаль – 1 ст. л.
- Сіль
- Червоний та чорний перець – ½ ч. л.
- Мускатний горіх – ½ ч. л.
- Лавровий лист
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати соус каррі?
Приготування:
Підсмажити дрібно нарізану цибулю, додати цукор, вино, гранатовий сік, лимонний сік, часник, сіль, лавровий лист, мускатний горіх, перець і крохмаль.
Помішуючи, довести до кипіння. Томити на слабкому вогні до повного загустіння.