X

Домашній снікерс: рецепт Вані Тамашева

Учасник «МастерШеф Діти» Ваня Тамашев навчить готувати домашні горіхові батончики, нічим не гірші і навіть смачніші за магазинний «Снікерс».

Складові:

  • Арахіс – 100 г;
  • Цукор – 200 г;
  • Інвертний сироп – 50 г;
  • Сухе молоко – 2 ст. л .;
  • Вода – 1/3 склянки;
  • Яйце – 1 шт.
  • Варене згущене молоко – 1 банка;
  • Молочний шоколад – 100 г

Приготування:

  1. Цукор, інвертний сироп, воду, сухе молоко варити, помішуючи, на слабкому вогні 10-12 хвилин після закипання.
  2. Білки відокремити від жовтків і збити до появи піни. Влити теплий сироп.
  3. Перелити суміш у форму, застелену пергаментом, розрівняти, відправити до морозильної камери на годину.
  4. Варене згущене молоко довести до кипіння, варити ще 10 хвилин, постійно помішуючи. Додати арахіс. Перемішати.
  5. На застиглу нугу виложити горіхову суміш. Прибрати до морозильної камери на годину.
  6. Розрізати на тонкі смужки. Розтопити у мікрохвильовій печі шоколад. Наколоти кожен шматочок на зубочистку, занурити у гарячий шоколад. Дати стекти зайвій глазурі. Поставити батончики у холодильник на 3-5 годин.

Категорії: Без рубрики