Переможниця кулінарного шоу «МайстерШеф 3» Ольга Мартиновська підготувала для вас сюрприз – унікальний рецепт гарбузового капучино! Повірте, ви будете вражені насиченістю смаку і аромату цього незвичайного напою. Не бійтеся експериментувати!
Складові:
- Гарбуз, запечений у фользі з цукром – 200 г
- Молоко – 50 мл
- Збиті вершки – 100 г
- Кава – 40 мл
- Какао – 0,5 ч. л.
- Кориця – 0,5 ч. л.
- М’ята – 2 гілочки
- Малина – 50 г
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузова маска для комбінованої шкіри
Приготування:
Шматочки гарбуза, запечені з апельсиновою цедрою і цукром, збити з молоком і довести до кипіння.
На дно склянки налити кави, молочно-гарбузову суміш, прикрасити збитими вершками, какао, корицею, м’ятою і малиною. Подавати з багетом.