Ваша дитина категорично відмовляється їсти рибу? Розпізнає її в будь-якій страві? Що приготувати з риби, щоб малюк з’їв її з задоволенням – знає кулінар, рибалка і мама з багаторічним досвідом – Алла Ковальчук!
Складові:
Філе білої риби – 150 г
Борошно – 200 г
Яйце – 2 сирих жовтки і 2 варених жовтки
Рослинна олія – 1 ст. л.
Цибуля – 1 шт.
Фенхель – 1/3 шт.
Рибний бульйон – 50 мл
Вершкове масло – 50 г
Молоко – 250 г
Вода – 30 мл
Сіль за смаком
Приготування:
Для тіста змішати борошно, сирі жовтки, соняшникову олія і воду. Дати тісту постояти 10-15 хвилин.
Для фаршу відварити рибу. Цибулю і фенхель дрібно нарізати, пасерувати (обсмажувати на помірному вогні в достатній кількості олії).
Рибу змішати з пасерованими овочами, відвареними жовтками і рибним бульйоном.
Посолити і поперчити за смаком.
Тонко розкачати тісто, нарізати смужками. На одну смужку викласти начинку, другою смужкою накрити зверху, сформувати равіолі.
Варити в підсоленій воді 4 хвилини.
Подавати равіолі з соусом «Бешамель».
Читайте також: Салат з черемші від Алли Ковальчук.
Смачного!