Як знайти антибіотики в м’ясі?
Дивіться сьогодні (9 червня) о 16.00 в тележурналі «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ»:
Як вибрати безпечне м’ясо?
М’ясо – це основний продукт харчування, особливо для чоловіків. Нам, господаркам, доводитися досить часто його купувати. Експерт-технолог Андрій Бабаєв поділиться, як правильно вибирати свіже м’ясо і як визначити, чи міститися в ньому шкідливі антибіотики.
Вибираємо курку і яйця
Здавалося б, яйця і курку підробити складно, але часто, відкриваючи вдома упаковану курку, вона виявляється липкою і пахне хімією, а яйця – зіпсованими. Як вибрати самі свіжі яйця і курку і чому варто ставитися серйозніше до вибору цих продуктів, розповість Андрій Бабаєв.
Небезпека ринкового молока
Бажаючи купувати тільки свіже молоко, ви відправляєтеся на ринок в повній впевненості, що там вам продадуть корисне і домашнє? Будьте обережні, адже під виглядом свіжого молока, вам можуть продати небезпечну рідину! Як не дати себе обдурити, розповість Андрій Бабаєв.
Як вибрати рибу?
Риба – один з продуктів, який швидко псується в теплі. Заморожена риба – це питання безпеки продукту. Андрій Бабаєв відкриє секрети, які допоможуть визначити, якісну свіжу та в’ялену рибу!
Секрети приготування золотистого карасика
Не любите готувати карасів через надмірну кістлявість цієї річковий рибки? Алла Ковальчук знає, як за допомогою чайної ложки та олівця швидко і без особливих зусиль її почистити! А головною нагородою стане смачна вечеря із золотих карасиків!
Вибираємо морозиво
Щоб відчути себе щасливим в спекотний літній день, часом досить просто поласувати охолоджуючим морозивом. Але разом з ним проковтнути і купу шкідливих речовин, які негайно почнуть отруювати організм. Про те, яке морозиво краще не купувати, розповість Андрій Бабаєв!
Домашнє вершкове морозиво
Секрет морозива, яке буде дешевше для вашого гаманця і в тисячу разів кориснішим за будь-яке інше, криється в рецептурі домашнього вершкового морозива, яку знає Тетяна Литвинова. І сьогодні експерт навчить вас, його готувати!