Все буде добре

Італійська дієта

Тележурнал «Все буде добре» продовжує не тільки ділитися з телеглядачами корисними порадами, але і допомагає людям стати стрункими і красивими, позбутися комплексів і почати любити себе в щоденній рубриці «Битва дієт». Нижче ви знайдете опис італійської дієти, про яку розповідав експерт і тренер проекту Ігор Обуховський.

1 день 
Сніданок: 70 г. вареної або тушкованої яловичини. 2 томати. 
Обід: 10 стручків відвареної квасолі спаржевої. 8 оливок. 
Вечеря: 3 болгарських перці. 6 нарізаних листків салату Латук з додаванням двох крапель лимонного соку і половину чайної ложки оливкової олії. 
2 день 
Сніданок: 2  апельсина (за бажанням можна замінити на 2 персика). 
Обід: 3 столові ложки тертого пармезану. 4 листки салату Латук. 70 г. курячого філе (можна запекти у фользі, натерши часником, або відварити). 
Вечеря: 2 столові ложки мигдалевих горіхів. 1 червоне яблуко. 
3 день 
Сніданок: 150 г. будь-яких ягід,заморожених чи свіжих
Обід: Салат «Macedonia». 1 порція: 1 груша, 1 ківі, 1 яблуко. Дрібно нарізати і залити соком апельсина.
Вечеря: 50 г. філе тріски або будь-якої білої морської риби. Запекти в духовці. 
4 день 
Сніданок: 2 волоських горіха. 1 маленьке виноградне гроно (виноград  має бути тільки синіх сортів) 
Обід: 1 порція спагетті з пшениці твердих сортів з 1 столовою ложкою томатної пасти
Вечеря: 80 г вареної яловичини, 2 середніх огірка. 
5 день 
Сніданок: 1 столова ложка мигдалевих горіхів. 1 йогурт. 
На Обід та вечерю : одна   порція тушкованої  яловичини або телятини з томатами,петрушкою та болгарським перцем.
6 день 
Сніданок: 1 склянка апельсинового соку 
Обід: 70 г. вареного рису, 1 куряче яйце 
Вечеря: Третина стиглого ананаса
На сьомий день слід повторити курс дієти. Дієта триває 2 тижні.
Під час дієти забороняється: сіль,цукор,алкоголь.
Дивіться програму «Все буде добре» на телеканалі СТБ з понеділка по четвер о 16:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: