Квас з аличі допоможе впоратися з перепадами температур і допоможе з хорошим самопочуттям. Як приготувати квас з аличі, читайте в матеріалі.
Інгредієнти:
- Алича – 1,5 кг
- Вода – 7 л
- Дріжджі – 25 г
- Цукор – 500 г
- Ізюм – 20 г
Більше на тему: Диетическая пицца без теста.
Приготування:
- Аличу очистити від кісточок, дрібно нарізати і залити окропом.
- Розтерти дріжджі з 2 ст. л. цукру і додати в остигнула суміш. Залишити бродити при кімнатній температурі.
- Після початку активного бродіння суміш процідити, додати цукор, розлити по пляшках (в кожну покласти по кілька родзинок).
- Поставити в холодне місце.
Через 2 тижні квас готовий до вживання!