Вівсяно-гарбузове печиво: рецепт від Марини Боржемської
Марина Боржемська поділилася цікавим рецептом вівсяно-гарбузового печива у себе в telegram-каналі. Щоб їсти солодке і не гладшати – читайте рецепт в матеріалі та готуйте за ним печиво!
Більше на тему: Що їсти перед тренуванням: поради від проекту «Зважені та щасливі»
Складові:
- Гарбуз – 200 г
- Борошно цільнозернове – 150 г
- Пластівці вівсяні – 70 г
- Мед – 1 ст. л.
- Оливкова олія – 70 мл
- Розпушувач – 1 ч. л.
Приготування:
1. Гарбуз відварюємо.
2. На сухій сковороді прожарюємо пластівці 5–7 хвилин (помішувати).
3. З’єднуємо гарбуз із пластівцями і подрібнюємо блендером.
4. Додаємо мед, борошно, розпушувач, масло.
5. Замішуємо тісто і формуємо печиво.
6. Випікаємо на пергаменті 20–30 хвилин при 180 градусах.
Більше на тему: Осінній раціон від дієтологів «Зважені та щасливі»
Дякуємо!
Тепер редактори знають.