PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Омлет «Пуляр»: рецепт від Альони Александрової

12.07.2019

Правильний і збалансований сніданок – запорука здорового способу життя. Завжди хочеться внести різноманітність і пробудити організм смачною стравою. Переможниця домашнього схуднення проєкту «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова поділилася рецептом омлету «Пуляр». Як приготувати його швидко і правильно – читайте у матеріалі.

омлет пуляр

Як приготувати омлет «Пуляр»

Складові:

  • Яйце куряче — 50 г (1 шт.)
  • Білок — 20 г (1 шт.)
  • Молоко 1,5% — 10 г
  • Оливкова олія — ​​1 г (змастити сковороду)

омлет пуляр

Спосіб приготування:

  1. Акуратно відокремте білки від жовтків.
  2. Білки помістіть у глибоку посудину. До жовтка додайте молоко і збийте виделкою.
  3. Невелику сковороду поставте на вогонь і змастіть оливковою олією. Якщо ви використовуєте антипригарну сковорідку, то олію можна взагалі не додавати.
  4. До білків додайте трохи солі і збийте міксером до утворення стійких піків.
  5. Окремо вилийте на сковороду жовтково-молочну масу і залиште на маленькому вогні. Як тільки жовток схопиться, на нього акуратно викладіть білки і рівномірно розрівняйте.
  6. Залиште на середньому вогні, не накриваючи кришкою, поки білки не пропекуться. Переконатися у цьому можна просто доторкнувшись до них пальцем. Якщо білки не прилипають, значить, вони готові.

Більше на тему: Томлена яловичина у соєвому соусі, рецепт від Світлани Фус

Цей процес займає близько 7–8 хвилин. Готовий омлет розріжте на дві частини і складіть білками всередину!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.