Рецепти від переможниці домашнього схуднення «Зважені та щасливі»-8 Альони Александрової відрізняються своїм швидким приготуванням. Ба більше, всі страви складаються з корисних продуктів. Головним секретом дієтичних голубців є спосіб їх нешкідливої термічної обробки. Як приготувати такі голубці – читайте в матеріалі.
Нам завжди здається, що все смачне – шкідливе. Правильне харчування часто звучить як знущання над смаковими рецепторами, від якого ми швидко відмовляємося. Але існують страви, які можна сміливо включати в раціон правильного харчування. Вони будуть не менш смачними і одночасно корисними.
Більше на тему: Яблучний штрудель з лаваша: рецепт від Альони Александрової
Голубці – всім відома і улюблена їжа, яку ми уявляємо собі в каструлі з досить жирною підливою і густою сметаною. А як щодо дієтичних голубців, які можна дозволити собі, навіть коли ви вирішили строго взятися за свою фігуру?
«Голубці в абсолютно будь-якій інтерпретації – це одна з моїх найулюбленіших страв. Плюс тушкована капуста – це не тільки смачно і ароматно, а й корисно для здоров’я», – написала Альона у своєму Instagram.
Рецепт дієтичних голубців:
Складові:
- Курячий фарш – 400 г
- Цибулина – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Свіжа капуста – 300 г
- Томатна паста – 2 ст. л.
- сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
- Всі овочі подрібнюємо блендером.
- Подрібнені овочі перемішуємо з фаршем, сіллю, приправами.
- Вимішуємо фарш руками до однорідної маси.
- Мокрими руками формуємо невеликі кульки і викладаємо їх на антипригарну форму або змащену двома краплями оливкової олії сковороду.
- Потім заливаємо кульки соусом (з томатної пасти і води) і ставимо запікатися в духовку на 30 хвилин при температурі 180 °С.