Переможниця «Зважені та щасливі-4» Юлія Фоміна зізналася, що після участі в проекті їй доводиться вчитися готувати заново, тепер уже з корисних і дієтичних продуктів. Юлія поділилася одним зі своїх улюблених рецептів – різотто з морепродуктами. Смачна і корисна страва, яке відмінно підходить для повсякденного обіду і для святкового столу.
Різотто з морепродуктами від Юлії Фоміної
Інгредієнти:
Рис нешліфований 400 г
Мідії 400 г
Креветки 400 г
Кальмари 400 г
Восьминіг 200 г
Спаржа 300 г
Суміш заморожених овочів (за смаком) 300 г
Печериці 200 г
Соєвий соус 50 г
Спеції за смаком (Перець мелений, суміш трав, овочеві спеції)
Цибуля, часник (за смаком)
Читайте також: Юлія Фоміна розповіла про свою нову мету
Спосіб приготування:
1) Відварити рис
2) У сотейнику або в сковорідці згасити морепродукти з цибулею і часником, додати спеції, тушкувати на воді з соєвим соусом
3) Загасити овочі, гриби і спаржу зі спеціями на воді
4) Змішати рис, морепродукти і овочі, додати соєвий соус і спеції за смаком
При подачі можна прикрасити гілочкою петрушки або кропу.
Дивіться також: Вячеслав Узєлков розповів, що допомогло його підопічним отримати перемогу!