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
Маска для обличчя з персиків: рецепт покроковий | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Персиковая маска для лица: рецепт пошаговый

Телеканал СТБ

Мрієте, аби ваша шкіра була такою ж оксамитовою, ніжною та м’якою як персик? З нашого матеріалу ви дізнаєтеся про користь персикової маски для обличчя, а також рецепт її приготування та інструкцію із застосування.

Користь персикової маски для обличчя

Персикова маска для обличчя має яскравий омолоджуючий та зволожуючий ефекти. Завдяки вітамінам А, Е і С вона здатна уповільнити старіння, розгладити зморшки та відновити пружність шкіри. А це значить, що така маска відмінно підійде для жінок старшого віку. Вона також втішить і власниць сухої та чутливої ​​шкіри. Калій відмінно її зволожить, а вітамін В9 захистить від негативних впливів.

Кілька порад з приготування і нанесення персикової маски для обличчя:

  • для масок обирайте тільки стиглі персики
  • перед приготуванням, персики необхідно помити і зняти з них шкірку
  • персики досить часто викликають алергію, тому, перш ніж наносити маску на обличчя, перевірте її на внутрішній стороні зап’ястя
  • готувати маску краще в керамічній, дерев’яній або скляній ємності, але не в металевій
  • наносити маску потрібно по масажних лініях
  • використовувати маску 1-2 рази на тиждень

Рецепти персикових масок для різних типів шкіри:

Суха шкіра:

М’якоть персика розім’яти виделкою, додати 1 ч.л. оливкового масла. Нанести на обличчя по масажних лініях, залишити на 20 хвилин, змити злегка теплою водою.

Чутлива шкіра:

Зробити пюре з персика, додати 20 г перетертого творогу та 5 г меду. Товстим шаром нанести на обличчя на 20 хвилин, після чого акуратно змити теплою водою.

Шкіра, що в’яне:

З персика видавити 3 ст.л. соку, додати 5 крапель олії виноградних кісточок, її можна купити в будь-якій аптеці. Додати столову ложку вівсяної муки (аби її отримати, можна просто перемолоти вівсяні пластівці в кавомолці). Нанести на обличчя по масажних лініях і залишити на 20 хвилин. Змити теплою водою. Така маска також відмінно підійде для поліпшення кольору обличчя.

Жирна шкіра:

М’якоть персика розім’яти в пюре. 1 яєчний білок збити в піну, змішати з персиковим пюре. Нанести на обличчя на 20 хвилин, після чого змити теплою водою.

Щоб освіжити будь-який тип шкіри і поліпшити колір обличчя, кожен день промаківайте шкіру ватнрим тампоном, змоченим в свіжовичавлений персиковий сік.