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
Кексы с малиной: рецепт | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Кекси з малиною: три прості рецепти

Телеканал СТБ

Що може бути більш літнім, ніж зірвати з куща ягоду малини? Або скупити всю малину з прилавку, принести додому і їсти її прямо руками. На жаль, життя малини не довге, а стільки всього потрібно встигнути приготувати! Прості рецепти смачних малинових кексів читайте нашому матеріалі.

Читайте також: Пошаговый рецепт малинового мороженого

Класичний малиновий кекс

Складові:

Борошно – 250 г

Малина – 300 г

Яйця – 3 шт.

Цукор – 200 г

Вершкове масло – 200 г

Ванільний цукор – 10 г (1 пакетик)

Розпушувач – 1,5 ч.л.

Спосіб приготування:

Яйця збиваємо з цукром і сіллю, додаємо розм’якшене вершкове масло і продовжуємо збивати. Поступово додаємо просіяне борошно і розпушувач. Міксером замішуємо тісто і ділимо його на 2 частини. З половини малини робимо пюре і додаємо в одну частину тіста, в іншу – ванільний цукор. Форму для кексу змащуємо маслом і присипаємо борошном. Виливаємо туди світлу частину тіста, зверху викладаємо шар цілої малини та заливаємо малиновим тістом. Випікати при 180 градусах протягом 40 хвилин. Готовий пиріг остудити у формі і тільки потім перевернути на блюдо. Прикрашаємо цукровою пудрою, і свіжою малиною.

Малиновий чізкейк

Складові:

Вершковий сир – 300 г

Малина – 500 г

Сметана -200 г

Цукрова пудра – 180 г

Печиво бісквітне – 100 г

Вершкове масло – 60 г

Волоські горіхи – 100 г

Желатин – 4 пластинки

Спосіб приготування:

Желатин замочуємо в холодній воді. Печиво і горіхи подрібнюємо в крихту за допомогою блендера і перемішуємо з розтопленим вершковим маслом. Рівномірно викладаємо в роз’ємну форму, злегка утрамбовуюєм і відправляємо в холодильник. Із 400 грам малини робимо пюре і протираємо через сито, щоб позбутися кісточок. На невеликому вогні нагріваємо малинове пюре до перших бульбашок. Желатин дістаємо з води, додаємо до малини і перемішуємо. Сметану, вершковий сир і цукрову пудру ретельно перемішуємо ложкою і потім збиваємо міксером до однорідності. Додаємо малинове пюре і знову перемішуємо. З холодильника дістаємо корж, виливаємо зверху вершково-малиновий крем і повертаєм охолоджуватися на 2 години. Готовий чізкейк дістаємо з форми і прикрашаємо залишилася малиною.

Відкритий малиновий пиріг

Складові:

Борошно – 250 г

Вершкове масло – 70 г

Цукор – 70 г

Ванільний цукор – 10 г

Яйце – 1 шт

Розпушувач – ½ ч.л.

Малина – 300 г

Цукрова пудра

Спосіб приготування:

Змішуємо розтоплене вершкове масло з цукром і ванільним цукром. Додаємо яйце і добре перемішуємо. Всипаємо борошно, розпушувач і змішуємо до однорідності. Тісто перекладаємо в, змащену маслом, форму і робимо бортики. Зверху, не вдавлюючи, викладаємо малину. Злегка присипаємо цукром і відправляємо в, розігріту до 180 градусів, духовку на 40 хвилин. Перед подачею шматочок пирога посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!