PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Печінкові котлети: покроковий рецепт

Телеканал СТБ

Як приготувати котлети з печінки? Поетапний рецепт печінкових котлет ви знайдете в нашому матеріалі.

Швидко, не дорого, смачно і корисно – саме ці якості найбільше цінують господині. Тому печінкові котлети – це ідеальний вибір для смачної та ситної вечері. Приготуйте їх за нашим рецептом, і ви за вуха від столу не відтягнете навіть тих, хто не любить печінку.

Найкраще підійде куряча печінка – в ній практично немає плівок і прожилок. Плюс до всього, вона ніжніше за яловичу. Отже, для приготування котлет нам знадобиться:

  • Куряча печінка – 1 кг
  • Велика цибулина
  • хліб
  • Трохи молока
  • Куряче яйце – 1
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сіль, перець, рослинне масло.

Приготування:

Хліб вимочити в молоці. Курячу печінку пропустити через м’ясорубку разом з цибулиною і вимоченим хлібом. Добре перемішати і поступово додати в фарш три столові ложки борошна. Вбити яйце і ретельно перемішати. Посолити, поперчити. Смажити на олії, на середньому вогні. Радимо вам не відходити від плити, адже печінкові котлети смажаться дуже швидко.

Смачного!