Печінкові котлети: покроковий рецепт

Телеканал СТБ

Як приготувати котлети з печінки? Поетапний рецепт печінкових котлет ви знайдете в нашому матеріалі.

Швидко, не дорого, смачно і корисно – саме ці якості найбільше цінують господині. Тому печінкові котлети – це ідеальний вибір для смачної та ситної вечері. Приготуйте їх за нашим рецептом, і ви за вуха від столу не відтягнете навіть тих, хто не любить печінку.

Найкраще підійде куряча печінка – в ній практично немає плівок і прожилок. Плюс до всього, вона ніжніше за яловичу. Отже, для приготування котлет нам знадобиться:

  • Куряча печінка – 1 кг
  • Велика цибулина
  • хліб
  • Трохи молока
  • Куряче яйце – 1
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сіль, перець, рослинне масло.

Приготування:

Хліб вимочити в молоці. Курячу печінку пропустити через м’ясорубку разом з цибулиною і вимоченим хлібом. Добре перемішати і поступово додати в фарш три столові ложки борошна. Вбити яйце і ретельно перемішати. Посолити, поперчити. Смажити на олії, на середньому вогні. Радимо вам не відходити від плити, адже печінкові котлети смажаться дуже швидко.

Смачного!

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля