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
Як приготувати домашнє морозиво? 5 простих рецептів | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Домашнє морозиво: топ-5 простих рецептів

Телеканал СТБ

Як приготувати домашнє морозиво з полуницею, бананом, апельсином, лимоном або ківі? З йогуртом або вершками – топ-5 простих рецептів, як приготувати морозиво в домашніх умовах, в нашому матеріалі.

Вершкове морозиво з полуницею

За таким рецептом можна легко заготовити ціле відерце смачного домашнього морозива.Strawberry-Basil-Ice-Cream-3-768x1024

  • Вершки жирні – 350 мл;
  • Молоко – 250 мл;
  • Полуниця – 600 г;
  • Цукор – 150 г;
  • Яєчний жовток – 6 шт.

Приготування:

  1. У каструлі довести до кипіння вершки і молоко і відразу ж вимкнути.
  2. Відсипати 120 г цукру, змушують його з жовтками і збити віночком до отримання повітряної маси.
  3. Поступово, перемішуючи віночком, влити в яєчну масу гаряче молоко. Миску закрити харчовою плівкою.
  4. Підігріти до кипіння в мікрохвильовій печі і відправити в морозилку.
  5. Полуницю розрізати на четвертинки і посипати цукром. Дати постояти, щоб пустила сік.
  6. Коли морозиво охолоне, пересипати в нього полуницю разом з соком і перемішати.

Читайте також: Морозиво з банана і кефіру –  рецепт від Дар’ї Трегубової

Морозиво з бананом

Інгредієнти в цьому рецепті розраховані на одну порцію! Пропорційно збільшуйте кількість продуктів з розрахунку на кількість членів сім’ї або гостей.homa-made-mango-icecream-vegetarian-3

  • Домашній йогурт – 4 ст. л.;
  • Банан – 0,5 шт.;
  • Ківі – 1 шт.;
  • Ананас шматочками – 1 ст. л.;
  • Мед – 1 ч. л.

Приготування:

  1. Очистити ківі і банан від шкірки.
  2. Шматочки ананаса заморозити.
  3. Всі інгредієнти змішати за допомогою блендера.
  4. Розлити у форми або чашки і поставити в морозильну камеру на 1-2 години.

Читайте також: Банановий коктейль – рецепти з молоком або морозивом, в блендері або без блендера

Сорбет з ківі

Найпростіший рецепт морозива з ківі, який можна уявити. Інгредієнти розраховані на 4 порції.Kiwi_Sorbet_large

  • Ківі – 6 шт.;
  • Цукор – півсклянки;
  • Крижана вода – 2 ст. л.

Приготування:

  1. Очистити ківі, нарізати і відправити заморожувати на 2-3 години.
  2. Перебити ківі в блендері з цукром, поступово вливаючи крижану воду. За консистенцією морозиво повинно бути м’яким.
  3. Охолодити готову суміш в морозильній камері.

Читайте також: Домашні коктейлі для схуднення – рецепти корисних напоїв

Апельсинове морозиво в домашніх умовах

У багатьох рецептах пропонують просто додати апельсин до вершкового морозива, а ви приготуйте домашнє йогуртове. Інгредієнти на цілих 8 порцій!orange-sherbet-3-550

  • Йогурт – 250 г;
  • М’якоть апельсина – 300 г;
  • Апельсиновий сік – 100 г;
  • Цукор – 1 ч. л.

Приготування:

  1. Ретельно почистити апельсини, видалити цедру і плівочки часточок.
  2. Змішати всі зазначені інгредієнти в блендері до густоти і однорідності.
  3. Помістити в формочки і відправити в морозильну камеру на 2-3 години.

Лимонне домашнє морозиво з вершків

Інгредієнти вказані на 4 порції.EXPS_35621_TH1195008D7_RMS

  • Вершки 33% – 500 мл;
  • Вода – 450 мл;
  • Лимон – 2 шт.;
  • Цукрова пудра – 300 г

Приготування:

  1. Натерти цедру. Цедру і цукрову пудру залити водою і варити 20 хвилин.
  2. Дістати з лимонів м’якоть і перебити в блендері до однорідності.
  3. Змішати з остигнула сумішшю цукру і цедри.
  4. Збити вершки. Тонкою цівкою влити в вершки лимонну масу, помішуючи.
  5. Поставити крем, в морозилку і перемішувати щогодини, поки зовсім не замерзне.

Обирайте домашнє морозиво до смаку і тіште себе, рідних і друзів.