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
Простые и вкусные бутерброды: рецепты, которые вы должны знать | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Прості та смачні бутерброди: рецепти з фото

Телеканал СТБ

Аби травневі свята цього року запам’яталися по-справжньому смачним пікніком, треба крім традиційного шашлику, порадувати себе на природі оригінальними і простими у приготуванні бутербродами.


Англійський бутерброд

884Ml

Інгредієнти:

1 філе курячої грудки
1 помідор
2 великих шматка хліба
100 г тонко нарізаного бекону
2-3 корнішона
листя салату
2-3 гілочки чебрецю
1 зубчик часнику
1 ст. ложка оливкової олії
2-3 ч. ложки натурального йогурту
1 ч. ложка гірчиці
1/4 ч. ложки свіжомеленого чорного перцю
1/4 ч. ложки морської солі

Приготування:

Куряче м’ясо помістити між двома шарами харчової плівки і відбити.
Часник почистити, розчавити плоскою стороною ножа і дрібно порубати.
Філе посолити, поперчити, посипати листям чебрецю, скропити оливковою олією і викласти зверху часник.
Скласти філе навпіл і дати йому замаринуватися.
Розігріти сковороду-гриль або будь-яку важку сковороду і обсмажити бекон з двох сторін до золотистого кольору, потім перекласти його на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру.
На сковороду, де смажився бекон, викласти куряче філе і смажити по 4-5 хвилин з кожного боку.
Помідор нарізати кружками товщиною 0,5 см.
Приготувати заправку: з’єднати йогурт, гірчицю, посолити, поперчити і перемішати.
Курку нарізати довгими смужками.
Хліб обсмажити в тостері.
Тости змастити частиною заправки, викласти листя салату, кружечки помідора, курячі смужки, полити заправкою. Зверху покласти бекон.
Корнішони розрізати вздовж і покласти зверху на сендвіч.

 


Банановий бутерброд

14301160-R3L8T8D-650-11Підсмажте тости. Змастіть їх арахісовим маслом або медом. Викладіть тонко нарізаний банан. Посипте кунжутом. Готово!


Східний бутерброд

r95r9

Інгредієнти:

1 варена куряча грудка
1 невелика біла булка
1 цибулина
100-150 г абрикосів у власному соку (без цукру!)
1-2 гілочки тархуну
2 ст. ложки натурального йогурту
1 ст. ложка оливкової олії
1 ст. ложка томатної пасти
1/2 ч. ложки пасти каррі

Приготування:

Цибулю почистити і дрібно порубати.
Розігріти в сковороді оливкове масло і на повільному вогні обсмажити цибулю до прозорості.
Курку дрібно порізати.
Відправити курку до цибулі, додати пасту каррі, томатну пасту, перемішати і продовжувати готувати на повільному вогні.
Абрикоси у блендері збити в пюре, потім додати йогурт.
Викласти в пюре курку з цибулею, все перемішати.
Булку розрізати уздовж навпіл, на одну половину викласти курячу начинку, посипати листям тархуну і накрити другою половиною хліба.

 


Гороховий бутерброд

14300710-R3L8T8D-650-5

Підсмажте тости.

Зваріть горохове пюре і викладіть його на хліб тонким шаром.

Додайте скибочку помідора і яєчню.


Бутерброд з яйцем

6fccac7436f52a17c604e65533569b65

Інгредієнти:

чорний тостовий хліб – 1 скибочка

яйце – 1 шт.

помідор – 1 шт.

свіжий салат

огірок – 1/2 шт.

вершкове масло – 1/2 ст. л.

сіль – за смаком

Приготування:

Овочі помити під проточною водою. Огірок і помідор нарізати кружечками. Хліб підсушити в тостері або в духовці. Розігріти сковороду з рослинним маслом і підсмажити яйце, посолити і зняти з вогню. Хліб намазати вершковим маслом, зверху покласти лист салату і шматочки овочів, накрити смаженим яйцем.