Рецепт паски в хлібопічці

Телеканал СТБ

Якщо хочеться на Великдень 2017 поставити на святковий стіл паску, приготовану своїми руками, однак возитися з запіканням у духовці немає настрою – спробуйте використати звичайну хлібопічку…

Читайте також: чистий четвер 2017 – що можна і не можна робити

Інгредієнти:

Молоко (тепле) – 1 склянка

Яйце – 1 шт.

Борошно (просіяне) – 3 склянки

Цукор ванільний (пакетик) – 1 шт.

Сіль – 0,50 ч. л.

Дивіться також: Оберіг на здоров’я з пасхального яйця

Цукор – 4 ст. л.

Масло вершкове (розм’якшене) – 2 ст. л.

Родзинки – 0,50 склянки

Цедра лимона – 1 шт.

Дріжджі сухі – 2 ч. л.

Читайте також: смачна сирна паска – рецепт покроково

big_95599

Приготування:

Всі інгредієнти завантажуємо до хлібопічки по черзі (згідно інструкції) та вибираємо програму «Французький хліб», режим «Випічка». Через 3 години насолоджуємося готовою паскою.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля