PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Сирне суфле від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

DKF_5745

Інгредієнти:

20 гр борошна
150 мл молока
20 гр цукру
5 жовтків
2 білка
30 гр сиру

Для форми потрібно:
10 гр вершкового масла
50 гр дрібно натертого сиру КОМО “Фамілія”

Спосіб приготування:

1. З’єднайте борошно і молоко. Варіть активно помішуючи до загустіння. Відставте убік, маса повинна повністю охолодитися.

DKF_5662

2. За допомогою віночка, з’єднуємо жовтки з масою, що охолонула.

DKF_5664

3. Додаємо дрібно натертий сир КОМО “Фамілія”.

DKF_5665

4. Найважливіше в суфле – це його легкість. Легкість надають збиті білки, їх потрібно вмішувати дуже делікатно, намагаючись зберегти в суфле якомога більше повітря.

DKF_5666

5. Форми змастити вершковим маслом, стінки покрити тонким шаром сиру. Залити суфле на 2/3 форми.

DKF_5669

DKF_5700

6. Випікаємо суфле при температурі 180 градусів 10-12 хвилин. Подається суфле гарячим прямо з духовки.

DKF_5745

Смачних новорічних свят!

ФОТО: Дмитро Хорошаєв