noad

Куряче філе зі шпинатом і сиром від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

DKF_5737

Інгредієнти:

2 курячих філе
Сіль
Перець
Листя шпинату
80 гр сиру КОМО “Фамілія”
Рослинна олія

Спосіб приготування:

1. Розрізаємо філе, розкриваємо його і злегка відбиваємо. Приправляємо сіллю і перцем.

DKF_5687

2. На середину викладаємо шар шпинату і крупно тертий сир КОМО “Фамілія”.

DKF_5690

3. Закріплюємо все з допомогою кулінарної мотузки або шпажки.

DKF_5692

4. Обсмажуємо філе на рослинній олії по кілька хвилин з кожного боку.

DKF_5694

5. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 8 – 10 хвилин, так філе буде соковитим.

DKF_5696

DKF_5737

Смачних новорічних свят!

ФОТО: Дмитро Хорошаєв