noad

Вітамінний салат з селерою, грушею і сиром від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

DKF_5628

Інгредієнти:

100 гр моркви
200 гр кореня селери
100 гр груші
лимонний сік
80 гр сиру КОМО “Вершковий”
50 гр сметани
сіль

Спосіб приготування:

1. Нарізати тонкою соломкою корінь селери і моркву.

DKF_5475

2. Для того, щоб селера не змінила колір, її необхідно побризкати лимонним соком.

DKF_5478

3. Нарізати сир КОМО “Вершковий” невеликими кубиками, додати до селери з морквою, посолити.

DKF_5481

4. Заправити салат сметаною, йогуртом або рослинним маслом.

DKF_5483

5. Нарізати грушу тонкими слайсами. Якщо я використовую грушу твердих сортів, я додаю її перед заправкою. Якщо ж груша у мене більш м’яка, я додаю її у кінці, а іноді використовую її в якості декору.

123

DKF_5628

Нехай смакує!

Фото: Дмитро Хорошаєв