PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Сирні маффіни з фініками та курагою від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

DKF_5716

Інгредієнти:

3 яйця
150 мл кефіру
100 мл рослинного масла
8 гр розпушувача
270 гр борошна
30 гр цукру
Сіль
40 гр фініків
40 гр кураги
100 гр сиру КОМО “Фамілія”

Спосіб приготування: 

1. Змішайте яйця з цукром і сіллю.

DKF_5648

2. Додайте кефір і рослинне масло, дрібно натертий сир КОМО “Фамілія”.

DKF_5650

DKF_5651

3. Борошно з’єднайте з нарізаною курагою і фініками, добре перемішайте, щоб борошно огорнуло кожен шматочок.

DKF_5653

4. Влийте рідку частину в суху.

DKF_5654

5. Перемішайте до того моменту, поки мука не стане мокрою.

DKF_5657

6. Наповніть форми на 2/3 і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10-12 хвилин.

DKF_5659

DKF_5704

Смачного!

Фото: Дмитро Хорошаєв