PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Рибний пиріг від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

8

Інгредієнти:

200 гр філе риби
1 цибулина
4 яйця
100 мл молока
20 гр вершкового масла
200 гр борошна
7 гр розпушувача
100 гр сир КОМО “Тенеро”
Сіль
Перець

Спосіб приготування: 

1. Нарізати цибулю тонкими півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Обробити рибу і нарізати невеликими кубиками.

1

2. Перемішати яйця з молоком і розтопленим вершковим маслом. Додати сіль, перець і борошно з розпушувачем.

2

3. У тісто додати обсмажену цибулю і рибу, делікатно перемішати, щоб зберегти шматочки риби цілими.

3

4. Додати тертий сир КОМО “Тенеро”.

4

5. Укласти на дно форми пергамент, промазати вершковим маслом, залити тісто, що вийшло і випікати 35 – 40 хвилин при температурі 170 градусів.

5

8

Смачного!

ФОТО: Дмитро Хорошаєв