noad

«Улюблений сніданок» – тости з беконом, плавленим сиром та болгарським перцем від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

7

Інгредієнти:

Тостовий хліб
50 гр бекону
50 гр болгарського перцю
50 гр плавленого сиру КОМО “Паприкаш”
2 яйця
20 мл молока
Сіль
Перець
Зелень
Рослинна олія

Спосіб приготування:

1. Наріжте кубиком болгарський перець і бекон.

1

2. Плавлений сир КОМО “Паприкаш” можна нарізати кубиком або натерти на крупній тертці.

2

3. З тостового хліба вийміть серединку.

3

4. Збийте яйця з молоком і додайте серединку тостового хліба, сіль, перець і обсмажений на рослинному маслі болгарський перець і бекон.

4

5. У яєчну масу додаємо кубики плавленого сиру і дрібно нарізаний кріп.

5

6. Налийте трохи олії на сковороду, викладіть «форми» з тостового хліба, залийте начинку і обсмажте з кожного боку по кілька хвилин.

6

ФОТО: Дмитро Хорошаєв