noad

Закуска із кабачка з овочами і сирним соусом від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

 

DKF_4493

Інгредієнти:

2 кабачки

50 гр болгарського перцю

2 помідори

80 гр плавленого сиру КОМО “Голландський”

60 мл вершків

Сіль

Зелень

Спосіб приготування:

1. Залити помідори окропом на кілька хвилин, щоб зняти з них шкірку. Зливаємо окріп, промиваємо холодною водою, прибираємо шкірку і насіння. Нарізаємо помідори та перець тонкими смужками.

DKF_4472

2. За допомогою овочечистки або ножа нарізаємо кабачок тонкими смужками, відправляємо його на кілька хвилин у киплячу підсолену воду.

DKF_4473

3. Перебити за допомогою блендера вершки з сиром КОМО “Голландський” і зеленню.

DKF_4474

4. Сформуємо рулетики. Візьміть кілька слайсів кабачка, покладіть на один край перець, помідор і сирну начинку, сформуйте рулетик.

DKF_4475

5. Подавайте закуску охолодженою.

DKF_4496

Нехай смакує!

ФОТО: Дмитро Хорошаєв